Nieuws

Neem deel aan een gebruikerstest van de website

We willen onze website en ook Mijn Pensioencijfers en de Pensioenplanner verbeteren. En hoe komen we er beter achter wát we allemaal kunnen verbeteren, dan door dat aan u te vragen? Daarom willen we u als werknemer graag uitnodigen voor een gebruikerstest (usability-test).

Door échte gebruikers de website, Mijn Pensioencijfers en de Pensioenplanner te zien gebruiken, krijgen we een goed beeld van de punten die we kunnen aanpakken om die middelen gebruiksvriendelijker te maken. Samen met een expert op het gebied van websites, bekijkt u een website en doorloopt u een aantal opdrachten. Door constant in gesprek te blijven en vragen te stellen, komen we erachter wat de belangrijkste knel- en verbeterpunten zijn. Dit noemen we een gebruikers- of usabilitytest.

Voordeel voor u

Naast dat u ons enorm helpt en een (klein) aandeel heeft in de verbetering van onze communicatiemiddelen, laten we u natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan. Voor elke tester hebben we een passende beloning. Voor de test hoeft u niets voor te bereiden, en het zal niet langer dan een uur van uw tijd in beslag nemen.

Praktisch & aanmelden

De gebruikerstest vindt plaats bij Perplex in Arnhem (Willemsplein 46 6811 KD Arnhem). Dit internetbureau heeft al de nodige jaren ervaring met het maken en testen van websites en andere digitale communicatiemiddelen. Zij organiseren de testen in week 10 en 11 (5 – 16 maart) op een doordeweekse dag tussen 09:00 en 17:00. We nodigen u graag uit op één van deze dagen, we zetten de koffie voor u klaar! Om u aan te melden stuurt u ons een e-mail. Vermeld in uw mail uw telefoonnummer en het e-mailadres waarop we u kunnen bereiken. Als u wordt geselecteerd, neemt Perplex telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen.