Nieuws

Word lid van het POB-lezerspanel

Pensioen is ingewikkelde materie. We proberen in al onze communicatie zo duidelijk mogelijk te zijn. We willen graag meer inzicht krijgen in uw mening over onze communicatie. Daarom willen we u ongeveer één keer per kwartaal online om uw mening over een communicatie-uiting vragen. Dat kan een brief of een e-mail zijn die we al hebben verstuurd, maar ook een communicatiemiddel dat we nog aan het ontwikkelen zijn. 

Door aan u als deelnemer te vragen wat u van onze communicatie vindt, krijgen we een goed beeld van de manier waarop we die verder kunnen verbeteren. Daarbij is vooral begrijpelijkheid heel belangrijk. U krijgt ongeveer één keer per kwartaal een korte online vragenlijst. U hoeft daarvoor niets voor te bereiden en er zijn geen goede of foute antwoorden.

Beloning

U helpt ons enorm door lid te worden van ons lezerspanel. Hoe meer mensen zich aanmelden, des te minder vaak hoeven we u 'lastig' te vallen. En natuurlijk bedanken we u op een passende manier. Dat doen we als u vier keer een vragenlijst hebt ingevuld voor ons.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het lezerspanel door ons een e-mail te sturen. Neem in uw e-mail uw naam op en laat ons weten of u medewerker, oud-medewerker of gepensioneerde bent.