Nieuws

Week van het geld: Hoe ben jij je geld de baas?

In de Week van het geld van 11 t/m 15 maart 2024 helpt Wijzer in Geldzaken jongeren met tools, tips en informatie om grip te krijgen en te houden op geld. Het thema is: ‘Hoe ben jij je geld de baas’.

Aan dit thema voegen wij toe ‘nu en in de toekomst’. Want als u nu grip krijgt op uw geld, bouwt u aan een goede basis voor uw geld van later.
Bijvoorbeeld als het gaat om pensioen. Weet u wat later krijgt? Is uw pensioeninkomen straks hoog genoeg? Of is het nodig om nog wat extra’s opzij te zetten om uw pensioen aan te vullen? Hoe jonger u daarmee begint, hoe langer u de tijd hebt om een mooi bedrag bij elkaar te sparen.

Bekijk uw pensioen bij ons fonds

Bent u benieuwd hoeveel u later krijgt? In Mijn Pensioencijfers ziet u in één oogopslag wat u aan pensioen heeft opgebouwd bij ons fonds. Voor uzelf en voor uw eventuele nabestaanden. Mijn Pensioencijfers is namelijk de beveiligde, online omgeving van onze website. Hierin kunt u uw pensioen bij ons fonds checken en zelf uw pensioenzaken regelen. U logt in met uw DigiD.

Bekijk een totaaloverzicht van uw pensioen

Wilt u weten wat het totaaloverzicht van uw pensioen is? Ga naar www.mijnpensioenoverzicht.nl. U logt in met uw DigiD. Daarna ziet u:

  • Uw AOW-pensioen van de overheid
  • Hoeveel pensioen u hebt opgebouwd en bij welk pensioenfonds(en) of -verzekeraar(s)
  • Een inschatting van uw pensioen als het mee- of tegenzit
  • Wat uw nabestaanden krijgen als u overlijdt

Vragen?

Meer informatie over hoeveel pensioen u krijgt vindt u op onze website onder Doe de pensioencheck. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.