Nieuws

Ontvangt u pensioen van ons? Dan hebben we een mededeling

Een bericht voor iedereen die pensioen van ons fonds ontvangt. Uw pensioen is in december lager dan verwacht. We informeren u graag over het hoe en wat.

In juli hadden wij goed nieuws voor u! Uw pensioen verhoogden we met 0,7%. De afgelopen maanden ontving u hierdoor uw nieuwe pensioenbedrag. Helaas ging er iets mis in onze administratie. Dit vinden we erg vervelend.

Wat betekent dit voor u?

U heeft over de maanden juli tot en met november een iets te hoog pensioen ontvangen. Het bedrag dat u te veel heeft ontvangen brengen wij in mindering op uw pensioen van december. Indien het bedrag hoger is dan €10,- ontvangt u hier een persoonlijke brief over.

Er ging iets mis en dat herstellen we

Wij moeten onze fout herstellen, ook al gaat het om een klein bedrag. De kosten voor het herstellen worden door onze uitvoerder betaald. Wij gaan zorgvuldig om met uw pensioengeld en bieden onze excuses aan dat we deze fout niet hebben kunnen voorkomen.

Vragen? Wij helpen u graag!

We kunnen ons voorstellen dat dit bericht nog meer vragen bij u oproept. Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.