Nieuws

Uw pensioeninformatie digitaal: handig

Dat de brievenbus steeds leger wordt, hebt u vast gemerkt. Ook wij sturen onze post het liefst digitaal. En sommige informatie, zoals een e-mailservice over de dekkingsgraad of de aankondiging van een onderzoek sturen we  alleen als we u digitaal kunnen bereiken. We hebben daarvoor wel uw privé e-mailadres nodig. Deelt u dat met ons?

Regel uw pensioeninformatie digitaal in 3 stappen via Mijn Pensioencijfers

Stap 1: Ga naar onze website en klik rechtsboven op Mijn Pensioencijfers.

Stap 2: Logt u voor het eerst in, dan kunt u meteen aanvinken dat u pensioeninformatie digitaal wil ontvangen. ‘Post’ omzetten naar ‘digitaal’ kan ook bij Direct regelen – Pensioeninformatie.

Stap 3: U krijgt een e-mail als er pensioeninformatie voor u klaarstaat in Mijn Pensioencijfers.

Hoe werkt het als u persoonlijke pensioenpost digitaal ontvangt?

U ontvangt van ons een e-mail als er persoonlijke pensioenpost voor u klaar staat. Kan onze e-mail niet bezorgd worden, dan horen wij dat automatisch. Oorzaak kan een typfout in uw e-mailadres zijn, een te volle mailbox of  een storing. Dan krijgt u van ons alsnog een brief per post met de melding dat er persoonlijke pensioenpost digitaal klaar staat. U loopt dus niet het risico om belangrijke persoonlijke pensioeninformatie te missen.

Vanuit die e-mail kunt u doorklikken naar Mijn Pensioencijfers. U logt in met DigiD. Liefst met de DigiD app; dan is dat heel eenvoudig. In Mijn Pensioencijfers gaat u naar ‘Mijn documenten’ en daar staat de brief die voor u bestemd is.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Het spreekt voor zich dat wij heel zorgvuldig omgaan met  uw gegevens. Uw e-mailadres gebruiken we straks alleen om u te informeren als er persoonlijke pensioeninformatie voor u klaar staat in uw persoonlijke, beveiligde digitale omgeving (zoals uw Uniform Pensioenoverzicht, de jaaropgave en bruto-netto-specificaties voor gepensioneerden) en publieke pensioencommunicatie (zoals een digitaal nieuwsbericht) van ons fonds.

Wilt u meer weten over hoe wij in lijn met de wet met uw gegevens omgaan? Lees dan de Privacyverklaring.

Vragen?

Hebt u vragen over uw pensioen? Die horen we graag. Neem gerust contact met ons op.